Werkwijze

Na ons kennismakingsgesprek en het maken van ons eerste afspraak, stuur ik je een uitgebreide vragenlijst toe en vraag ik je om een paar dagen je voeding bij te houden. Hiervoor gebruik ik de eetmeter van het voedingscentrum. Je krijgt van mij de inloggegevens. Door alles goed in te vullen wat je eet en drinkt krijg ik een goed beeld van de voeding die je inneemt. Graag ontvang ik de ingevulde vragenlijst drie dagen voor ons eerste gesprek retour.

Tijdens het intakeconsult nemen we samen de vragenlijst door en stel ik aanvullende vragen die nodig zijn om een compleet beeld te krijgen van het voedingsvraagstuk. Op basis van alle informatie stel ik een persoonlijk voedingsplan op. Daarnaast vraag ik je alvast om na te denken over jouw persoonlijke doel. Wat wil je bereiken, wat heb je nodig om jouw doel te bereiken.
Ik werk met stappenkaarten. Iedere keer zullen we er een paar bespreken.

In de drie vervolgconsulten bespreken we dit voedingsplan en jouw doel .
Indien nodig stellen we samen bij wat voor jou haalbaar is en goed is vol te houden.
De vervolg consulten worden gebruikt om de veranderingen in het voedingspatroon te behouden en de kans op succes te verhogen.
In mijn voedingsadviezen ga ik zoveel mogelijk uit van natuurvoeding maar dat is niet noodzakelijk. Plezier in het eten staat voorop.

Ook kun je kiezen voor een los consult met een uitgewerkt voedingsadvies.

Je krijgt van ieder consult een verslag per mail toegestuurd met de tips, aanwijzingen en adviezen.